Design de concept
Pentru o tema data si cu ajutorul unor imagini furnizate de dvs si prelucrate in mod complex impreuna cu alte imagini alese de noi impreuna cu dvs, realizam design de concept. Acesta presupune realizarea grafica a unui concept, idee sau activitate personalizate pentru imaginea companiei dvs si a unui produs sau serviciu. Chiar daca aveti o buna strategie de imagine pentru firma dvs, un design de concept este folositor in special pentru reclama unui anume produs sau serviciu prin care doriti sa induceti un mesaj subliminal de apartenenta la o clasa de valori.
Costul design-ului de concept variaza in functie de complexitatea temei, caracterul dinamic sau static si mediul in care doriti sa-l propagati intre 300 si 1000 euro.
OFERTA PRELUCRARE IMAGINI
Preturile sunt orientative. Ca o apreciere generala, orice lucru este cu atat mai valoros cu cat se investeste mai mult in el, sens in care ofertele noastre reprezinta un pret rezonabil al pietei ca punct de plecare, dar aceasta nu este o constrangere. In functie de bugetul dvs putem propune solutii mai putin costisitoare fara a face rabat la calitatea lucrarilor. Pentru comenzi repetate sau multiple, va asiguram un discount consistent.
Cateva procesari standardizate:
  • Retusari complexe - de la 15 euro: corectie de culori, ajustari de tonalitate, contrast si balanta de culori, indepartarea zgarieturilor si a "ochilor rosii", modificari geometrice
  • Optimizari pentru mediul web si transformari de formate - de la 10 euro
  • Combinare de imagini, colaje - de la 20 euro
  • Vectorizarea imaginilor - de la 25 euro: transformarea imaginii "bitmap" in forma vectoriala
  • Colorarea fotografiilor alb-negru pentru imprimare/web - de la 30 euro
  • Efecte speciale - de la 25 de euro
Pentru toate ofertele noastre, pretul se negociaza in functie de complexitate, volumul de imagini de prelucrat si repetabilitatea procesarilor.
CromArt © 2005 Toate drepturile rezervate