Definirea proiectului
Identificam profilul, valorile companiei si expectantele dvs. Stabilim impreuna publicul tinta si strategia de publicitate. Definim elementele de continut si criteriile de performanta.
Designul de prototip
Noi va propunem un prototip care sa corespunda cerintelor stabilite. Pentru design-ul de logo, vom realiza 3 variante distincte. Discutam impreuna prototipul si in urma modificarilor de forma si fond ajungem la varianta finala.
Proiectarea si testarea
In functie de complexitatea proiectului alocam resursele necesare si in cel mai scurt timp il implementam si il testam. In fazele intermediare, va consultam ori de cate ori apar elemente care tin de viziunea dvs asupra proiectului.
Livrarea, postarea, promovarea
Daca proiectul este pe masura asteptarilor dvs vi-l livram impreuna cu sursele. In cazul site-urilor web, postarea pe server-ul de hosting si promovarea le facem gratuit.
Mentenanta, upgrade
Pentru proiecte web, urmarim realizarea criteriilor de performanta si facem eventualele corectii. Primele doua luni facem actualizarile necesare in mod gratuit.
O GANDIRE MODERNA SI CREATIVA
Suntem o firma din Bucuresti cu 10 angajati. Suntem tineri, dar fiecare din noi are minim 5 ani de experienta in domeniul sau. Avem doi web designeri certificati CIW (Certified Internet Webmaster), un grafician certificat ACE (Adobe Certified Expert), doi programatori web deosebit de talentati si un inginer certificat Microsoft MCSE (Microsoft Certified System Engineer). Va aflati pe maini bune.

Dincolo de pregatirea profesionala, suntem in permanenta extrem de exigenti cu noi insine si dispusi la orice provocare in domeniu. Atmosfera degajata si calitatile deosebite ale tuturor membrilor echipei noastre garanteaza rezultate de exceptie. Suntem creativi, avem mereu idei noi, invatam mult, muncim si mai mult.
Nu putem ramane pe loc, tehnologiile evolueaza si trebuie sa fim mereu stapani pe ele. In plus, elaborarea celor mai eficiente strategii de publicitate presupune sa invatam de la clientii nostri ca sa putem oferi, la randul nostru, expertiza specializata. Nu de putine ori am fost pusi in situatia sa ne informam mai bine despre dinamica dintr-un domeniu pentru a furniza clientilor nostri metode noi.
UNDE FOARTE BINE NU E SUFICIENT
Ne implicam complet in a sesiza in totalitate expectantele dvs si va oferim la randul nostru expertiza noastra. Suntem de parere ca un site bun trebuie sa fie deopotriva extrem de bine realizat grafic si consistent in continut. Desi sloganul "Content is the King" ne-a marcat pregatirea profesionala in domeniul web design, nu putem sa nu adaugam specificitate unui site printr-o paleta grafica distincta. Daca se poate ca un lucru sa fie mai bine facut, atunci vom cauta sa facem totul ca aceasta sa se intample.

Nu neglijam insa continutul. Este absolut necesar ca un material publicitar sa transmita informatiile intr-un mod clar, sa le faca utilizabile consumatorilor in luarea deciziilor cu privire la produsele si serviciile dvs.
Cand este vorba de web design, ne concentram antentia in mod deosebit asupra promovarii site-ului pe care-l facem, altfel toata stradania realizarii este inutila, nimeni nu il va gasi. Cautam impreuna cu dvs cele mai bune cuvinte cheie de regasire si facem promovarea site-ului la minim 25 de motoare de cautare romanesti si internationale si la cateva din directoarele specializate.
Suntem o firma care practica preturi mici. In spiritul nostru tineresc dar lucid nu putem insa sa nu ne distram vazand pe piata romaneasca preturi de dumping. Un site care costa 69 Euro este un site care valoreaza cel mult 69 Euro.
CromArt © 2005 Toate drepturile rezervate