Datele dumneavoastra
Datele pe care ni le furnizati completand formularele pe care le punem la dispozitie precum si materialele pe care le prelucram si poarta identitatea si datele dvs nu vor fi facute public in nici un fel si nu vor constitui subiect de schimb sau vanzare-cumparare cu nici o institutie publica sau privata.
Deasemenea, nu vom posta datele persoanelor si/sau institutiilor cu care lucram in baze de date "on-line", casute de mail sau pe calculatoare si/sau retele ale altor institutii sau persoane.
Pastram o copie a materialelor pe care le-am realizat numai in scopul crearii portofoliului care ne reprezinta si vom posta imagini ale acestor materiale astfel incat sa nu poata fi recunoscute datele personale.
CONTACT
Daca aveti neclaritati sau doriti informatii suplimentare in legatura cu oricare din activitatile noastre, nu ezitati sa ne contactati. Va vom raspunde imediat chiar si pentru solicitarile din perioada sfarsitului de saptamana.
Puteti formula dumneavoastra o propunere si noi o vom analiza si va vom comunica o solutie pe care o vom discuta apoi impreuna. Nu va costa nimic si nu va obliga la nimic, este doar o discutie libera.
Adresa noastra:
  • SC CromArt SRL
  • B-dul Tineretului nr.51, bloc 64, sc.1, ap.34
  • Sector 4 Bucuresti, CP 040352
  • Telefon: 0745 892154
  • Telefon/fax:021 6370537
  • e-mail:office@cromart.ro
Va rugam sa folositi formularul on-line din link-ul de mai jos sau pe cele specifice fiecarei categorii de servicii pentru a fi siguri ca intelegem cat mai bine specificul si dorinta dvs. Ori de cate ori structura propusa de noi in formulare nu corespunde ideii dvs va rugam sa ne semnalati acest lucru.
CromArt © 2005 Toate drepturile rezervate